Nyheter

Eleganta och funktionella uppdateringar av MF 3600

Massey Ferguson kommer att uppdatera MF 3600-serien både när det gäller standard- och specialmodeller. Detta för att ge 3600 serien samma utseende som den övriga Massey Ferguson-familjen och samtidigt introducerar man även en mängd nya funktioner, som utvecklats för att möta marknadens krav.

Traktorer i segmentet 69-102 hk har visat sig vara otroligt populära på gårdar med djurhållning och blandjordbruk och specialversionerna för vingårdar, frukt-, grönsaksodlingar och andra typer av specialgrödor.

Den bakre trepunktslyftens kapacitet har ökats till max 3 ton, vilket gör det möjligt att använda ett bredare redskapssortiment.

Styrvinkeln har ökats som ett resultat av en ny konstruktion av framaxelns upphägning på specialmodellerna och är nu uppe i 40,5 grader på modellen MF 3600GE, vilket ger lättare manövrering i polytunnlar , trånga vingårdar och fruktodlingar.

Traktorer i serierna MF 3600 V/S/F/GE får samma design som den övriga Massey Ferguson-familjen, för att ge dem samma attraktiva utseende.

Bland uppdateringarna märks ett nytt tak och grå sidopaneler, vilket ger även den här serien specialmaskiner samma slanka utseende som övriga modelserier. Både utseende och funktion har förbättrats med de nya ovala ljuslisterna, arbetsbelysningen och blinkers.

Modellerna i standardserien MF 3600 får även nytt tak, plus nya, ovala blinkers och positionsljus samt ny arbetsbelysning på hytten.

Hytten har fått nya färger och ny inredning för att matcha andra Massey Ferguson-modeller.

En ny körriktningsvisarspak ökar förarens kontroll och komfort vid manövrering, eftersom den aktiverar sju belysnings- och varningsfunktioner. Nu erbjuds även en batterifrånskiljare från fabrik.

Bland tillvalsutrustningen finns radio med LCD-skärm, MP3-kompatibilitet via SD-kort eller USB-minne samt en funktion för lagring av dina favoritstationer. Ett backuppminne skyddar lagrade inställningar om batteriet eventuellt skulle kopplas från.

Tillverkningen av de nya traktorerna startar i september 2015 och uppdateringarna kommer att visas på SIMA.

Campbell Scott, Director, Sales Engineering and MF Brand Development säger: "Uppdateringen av MF 3600 ligger helt i linje med Massey Ferguson-familjens stil plus ett antal förbättringar som gör manövreringen ännu mer användarvänlig och effektiv.