Nyheter

Massey Fergusons nya skördetröskor erbjuder hög kapacitet och komfort

De nya skördetröskorna MF ACTIVA S och MF BETA, som visas för första gången på SIMA-mässan i Paris, har större motoreffekt, förbättrad förarkomfort och kontroll, liksom nya funktioner för ökade skördkapacitet.

"De här nya skördetröskorna, som förhandsvisades i augusti i fjol, har tilldragit sig stort intresse och visat sig vara speciellt populära bland lantbrukare som vill ha en effektiv skördetröska med låg driftkostnad för att bärga sina skördar," säger Adam Sherriff, Manager Marketing Powered Harvesting.

Modellen MF ACTIVA S kan nu även stoltsera med den helt nya Proline-hytten, som utvecklats speciellt till dessa maskiner, där föraren har tillgång till den avancerade TechTouch 2-terminalen.

"Nya kunder kommer att uppskatta de praktiska funktionerna och materialen av högkvalitet i den här nya hytten, som är tillräckligt utrustad utan att bli överutrustad. Även fast den har sådana funktioner som automatisk grödinställning och haspelhastighet, är den inte alltför komplicerad och detta har hjälpt till att öka försäljningen," tillägger han.

“De nya modellerna MF ACTIVA S MF BETA med cylinder och slagsko för tröskning och halmskakare för frånskiljning ger utmärkt flexibilitet för effektiv tröskning under ett stort antal europeiska förhållanden och olika grödor – även ris.”

“De ger den kraft, ekonomi och kapacitet som krävs av en tröska från den största sektorn på marknaden och erbjuder dessa användare en oöverträffad kombination av den senaste tekniken med enastående komfort och kontroll tillsammans med enkel användning av en tillförlitlig och okomplicerad konstruktion.

Alla våra skördetröskor kan utrustas med det marknadsledande skärbordet PowerFlow, som nu finns i bredder upp till 6,8 m till modellerna MF ACTIVA S och 7,7 m till modellerna MF BETA.