Nyheter

Nya, eleganta och smidiga kompakttraktorer från Massey Ferguson

Två nya modeller i Massey Fergusons MF 1700-serie debuterar på SIMA-mässan i Paris, Frankrike.

För att stärka företagets position i segmentet kompakttraktorer finns modellerna MF 1747 med 46hk och MF 1740 med 38hk med antingen hydrostatisk trsnsmission och hytt eller med plattform och manuell transmission

De nya modellerna i MF 1700-serien ersätter modellerna MF 1540 och MF 1547 är kända för att tillhandahålla goda prestanda och tillförlitlighet inom många användningsområden. Med nya funktioner och förbättringar kommer MF 1740 och MF 1747 att stärka sin ställning som tillförlitliga och enkla att använda.

“Dessa eleganta och smidiga traktorer är specialbyggda för segmentet och är utrustade med en imponerande uppsättning funktioner som kombinerar produktivitet och hög prestanda med enkel användning,” säger Campbell Scott, Director Sales Engineering & Brand Development.

Bland de nya funktionerna märks den senaste konstruktionen med fyrcylindriga 2,2-litersmotorer med hydrostatisk eller manuell transmission, liksom ökad hydraulkapacitet för att med lätthet kunna manövrera moderna redskap. Ett oberoende bakre kraftuttag (IPTO) med två växlar på 540/540 varv/min med en Soft Start-funktion gör att kraftuttaget startas upp mjukt.

“Dessa eleganta och smidiga traktorer är specialbyggda för segmentet och är utrustade med en imponerande uppsättning funktioner som kombinerar produktivitet och hög prestanda med enkel användning,”