AGCO Reman

AGCO Reman

Du kanske vill ge din Massey ett nytt hjärta, nya lungor eller en njure eller två! Det är här som vårt enastående AGCO Reman-program kommer in.

Vi skulle kunna kalla den ‘nästan ny’ men med Reman är det mer än troligt att du får ‘bättre än ny.’

Beroende på var du befinner dig, kan AGCO Reman tillhandahålla nyckelprodukter som t.ex. motorer, transmissioner, turboaggregat och komponenter till bränsleinsprutning.

Det här är inte bara en reparation. Det är fabriksrenoverat. Det är många som kommer hem till dig och bara reparerar din motor, men AGCO Reman tar steget fullt ut. Du får en praktiskt taget helt ny produkt.

Det finns ingen möjlighet att ställa fel diagnos och tack vare det blir det inga dyra problem nedströms.

Det går faktiskt inte att jämföra dessa nytillverkade komponenter och en reparation från en oberoende icke-specialist.

De är killarna som tillverkade produkten från början som arbetar på våra Reman specialistanläggningar. Tillsammans har de flera tusen timmars erfarenhet som inte går att efterlikna. De vet vad de gör!

Vad gäller kostnaden, kan du räkna med att betala cirka 30 % mindre än vad en ny komponent kostar.

Vi anlitar bara originalleverantörer eller vår egen specialistanläggning Reman och täcker in maskiner som är upp till 40 år gamla. Och garantin är precis som för nya komponenter - hela 12 månader på alla fabriksrenoverade produkter.

Det här är både en miljövänlig och snabb metod. Du får en fabriksrenoverad komponent från vårt lager av Reman-produkter och vi tar in din gamla..

Det kan vara tidsbesparande i förhållande till diagnostik och reparation.  Din återförsäljare monterar AGCO Reman-komponenten och i slutändan vet du att den kommer att fungera oklanderligt från första dagen och kommer inte att kosta dig varken tid eller pengar i form av förlorad produktivitet. 

Fördelarna är uppenbara - du sparar pengar, tid och bekymmer och får en traktor som har fått nytt liv. Och allt utan risk.